COSTA HAJÓÚT, DE MIÉRT ?

MERT A VILÁG MEGISMERÉSÉNEK
LEGKÉNYELMESEBB FORMÁJA

Egy Costa hajóút során a világ legvarázslatosabb tájait ismerhetik meg. Mindennap másik országot látogatnak meg azért, hogy felfedezzék a különböző kultúrákat, homokos tengerpartokat, a Földközi- vagy a Karib-tenger legszebb tájainak természeti adottságait, a tengerentúli körutazások izgalmát. Mindennap egy másik kikötő, egy másik kikötőváros, ahol meglesz a lehetőségük arra, hogy a helyi kuriózumokat megismerjék. A Costa Hajóstársaság a helyi szevezőkkel együttműködve minden kikötőben több kirándulási lehetőséget is kínál: történelmi helyek, festői tájak, magányos tengerpartok, jó vásárlási lehetőségek. És mindez garantált segítséggel: helyi idegenvezetők, a hajón dolgozó hostessek, valamint kényelmes és gyors kishajókkal történő partraszállás, ha szükséges. Továbbá azért, hogy tökéletesen informáltak legyenek, a hajón működő kábeltévés rendszeren keresztül bemutatják Önöknek az érintett kikötőkben tehető legérdekesebb kirándulásokat.


MERT ÖRÜLNEK ANNAK, HOGY
SZOLGÁLHATJÁK ÖNÖKET

A hajók szépek, kényelmesek és elegánsak, de nem kizárólag ez az oka annak, hogy olyan jól fogják magukat érezni a fedélzeten. Ehhez nagyban hozzájárul a fedélzeti szervíz minősége is. A Costa Hajóstársaság nagyon büszke a hajókon dolgozó személyzetre, a konyhafőnöktől kezdve a legfiatalabb felszolgálóig. Ha vendégük lesznek, 24 órás szervíz fog Önökről gondoskodni nyaralásuk kezdetétől a végéig.
A fogadtatás a megérkezéssel kezdődik el: alighogy belépnek a hajó fedélzetére, máris egy felszolgáló a kabinjukba kíséri Önöket, ahova a poggyászuk is hamarosan megérkezik.
Azért, hogy mindig jól informáltak legyenek, a napi angol, olasz, német, spanyol, francia sajtóból rövid összefoglalót nyomtatnak és adnak ki a fedélzeten az utasok számára. Ezt mindennap a napi programmal együtt megtalálják majd a kabinjukban. Mindemellett az Információ az Önök rendelkezésére áll a nap vagy az éjszaka bármelyik pillanatában.
Ha a fedélzeten táncórát szeretnének venni, vagy részt szeretnének venni egy sporttanfolyamon, biztosak lehetnek benne, hogy az Önök oktatója a legjobbak közül való, s profizmusa mellett ugyanolyan segítőkész, mint a Costa csapat bármely másik tagja.
Végeredményben arra vágynak, hogy szolgálják Önöket ...
és szerencsések, hogy kényeztethetik Önöket!


MERT TENGERNYI A VÁLASZTÉK
A FINOM ÉTELBŐL

A Costa hajóútakon minden pillanatban értékelhetik a remek konyhát. A kabinban, az étteremben, vagy a svédasztalos büfében, a nap első napsugaraival egyidőben elfogyasztott reggelitől kezdve, a csillagok fényénél fogyasztott éjféli aperitifig. Reggel és délben egyaránt választhatnak az étterem és a svédasztalos büfé között, míg este az étteremben a felszolgáló mosolyogva mutatja meg Önöknek az asztalukat, miközben a vacsorájukhoz legjobban illő bort ajánlja. Ne felejtsék el a finom aperitifeket és a legízletesebb sütemények mellett felszolgált ötórai teát sem! A nap befejezéseként pedig ne felejtsék el megnézni az éjféli látványbüfét, mely hihetetlen gasztronómiai meglepetésekkel szolgál. Választhatnak a legjobb olasz konyha vagy pedig a tekintélyes nemzetközi konyha közül, mely keretében megízlelhetik a meglátogatandó országok gasztronómiai különlegességeit is. És ne felejtsék, hogy a Costa hajókon a pékárut, a pizzát, a tortákat és süteményeket mindennap frissen sütik a fedélzeti pékek és cukrászok.
Azoknak a vendégeknek, akiknek diétázniuk kell, nincs más dolguk, mint diétás menüt kérni (*).
A kiváló fedélzeti séfek számára a menük mindig speciálisak, még akkor is, ha kevés kalóriát tartalmaznak, mint az ízletes vegetáriánus tálak.
Minden vacsoránál felajánlanak egy vegetáriánus alternatívát is.
(*) Lehetőség van diétás étrend megrendelésére is, amit azonban a helyfoglalással egyidőben kell kérni.


MERT A KABINSZERVÍZ KIVÁLÓ

Amint a fedélzetre lépnek, a kabinszervíz mosolygós személyzetével találják szemben magukat, akik segítenek eligazodni Önöknek és bemutatják a kabinjaikat: a fürdőszobát, valamint a légkondícionáló, a zenecsatorna, a telefon és a “ via satélite” által a nemzetközi csatornákat közvetítő televízió használatát.
Az Önök konfortérzetét és elégedettségét a 24 órás kabinszervíz biztosítja. Forduljanak nyugodtan bármilyen kéréssel hozzájuk: az Önökkel való törődés a munkájuk. A reggeli után a kabinba visszatérve tökéletes rendben fognak találni mindent: vetett ágyakat, tiszta törölközőket.
És ha valamelyik reggel nincs kedvük korán felkelni, a kabinjukba is kérhetnek reggelit és még extrát sem kell fizetni érte.A tengerre néző erkéllyel és szalonnal rendelkező luxus apartmanoktól kezdve az egyágyas, francia ágyas, vagy családok számára is alkalmas szobákig, mindig egy ápolt bútorzattal ellátott praktikus és kényelmes környezet veszi majd körül Önöket az elsőtől az utolsó pillanatig.


MERT AZ ÖNÖK VÁLASZTÁSA, HOGY
A FEDÉLZETEN PIHENNEK VAGY SPORTOLNAKHányszor fordult mér elő Önökkel nyaralásuk alkalmával, hogy a vásárlásról való lemondásra kényszerültek, mert inkább a fürdést, vagy a napozást választották egy koktélt kortyolgatva? Egy Costa hajóút biztosítja az Önök számára, hogy nem kell lemondaniuk semmiről sem.
Nyaralás alatt is meg szeretné őrizni alakját? Ennek érdekében az Önök rendelkezésére állnak a hajón található úszómedencék, pezsgőfürdők, szauna, jogging pálya, konditerem, valamint a sporttanfolyamokon való részvétel (aerobic, stretching, bodydancing, step).

Szeretnének új barátságokat kötni? Vegyenek részt a különböző programokon: társasjátékok, vetélkedők, tornajátékok és sportfoglalkozások.
Szeretnének ajándékot vásárolni a barátaiknak? A fedélzeti üzletekben és a duty free-ben parfümök, kiegészítők, ruhák, apróbb ajándékok vásárolhatók.
Megkívántak egy koktélt? Egy mosolygós felszolgáló rögtön hoz egyet Önöknek.
Nem szeretnének semmit sem csinálni? Hát napozzanak, vagy lazítsanak egy kicsit a pezsgőfürdőben.
Mindezt összegezve, egy Costa hajón tényleg azt csinálhatnak, amit akarnak...
És a lehetőségek olyan sokfélék, hogy nem is tudják majd eldönteni, hogy mivel kezdjék!


MERT AZ ÉJSZAKA RITMUSA FERGETEGES

Mikor lemegy a nap, a hajó megtelik fénnyel, zenével és vidámsággal. Vacsora után a pillanat varázsánál fogva válasszanak kedvük szerint. A szalonokban Salsa, Mambo, Calipso zene várja Önöket, vagy egy romantikus Valcer. A színházban különböző nemzetiségű művészek lépnek fel: énekesek, bűvészek, táncosok, akik hihetetlen show műsorokat mutatnak be Önöknek minden este.
Szeretnének új barátaikkal szórakozni? Táncoljanak kedvükre a discoban!
De a hangulat a Casino bejáratánál hág igazán a tetőpontjára, ahol a játék szerelmesei megkísérthetik a szerencsét.
És ha mindezt nem Önöknek találták ki, akkor megihatnak egy italt és zenét hallgathatnak valamelyik meghitt légkörű bárban, vagy sétálhatnak egyet a fedélzeten a csillagokban gyönyörködve. Boldogoknak és elégedetteknek fogják magukat érezni. Ez természetes akkor, mikor az éjszaka ritmusa magával sodorja Önöket.


MERT MÍG A SZÜLŐK PIHENNEK,
ADDIG A GYEREKEK JÁTSZANAK

A gyerekek számára a hajón eltöltött vakáció a legszórakóztatóbb játék, amit valaha is próbáltak. Ezt az biztosítja, hogy számukra 3 zártkörű Klubot szerveznek a hajón, ahol a különböző életkoroknak megfelelő programok várják őket:
Mini Club: (3-6 évesig): mesedélutánok, uzsonnák, jelmezbálok, mini-karaoke
Junior Club: (7-12 évesig): bábszinház, jogging és aerobic, mini vizi olimpiák, videojátékok, “pizza party”
Teen Club: (13-17 évesig): sport és fitness, tánctanfolyamok, a fiatalok által készített és eljátszott videofilmek.