Printself Nyomda A Printself Nyomda honlapja
Printself Printing House Homepage

Honlap Üzleti filozófiánk Cégünk profilja Technikai felszereltségünk Felhasznált anyagok Kapcsolatok, referenciák Digitális nyomda Kapcsolattartás Árajánlatkérés E-mail

GetRight magyar honlapRSAClabel
Copyright © 1998–2001
Printself Kft.


Utolsó módosítás:
2001. november 2.


PRINTSELF Nyomdaipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
1047 Budapest, (Külső) Váci út 31.
Telefon: 399-1010    Fax: 390-1011

Hungarian version Magyar
változat

Angol változat English
version


Digitális nyomdánkban digitális, színes és egyszínű (fekete) másoló- és nyomógéppel, valamint teljes kötészettel állunk rendelkezésükre.

A Digitális nyomda belülről

Windows alatt futó programok esetén kilövőprogramunkkal újság- vagy könyvformátumot is közvetlenül fájlból tudunk készíteni!

Az OCÉ 3165 digitális nyomógép alkalmas színes vagy fekete-fehér eredetik fotó minőségű fekete-fehér másolására vagy nyomtatására (256 szürkeárnyalattal) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3+ méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék a nyomdai eljárásnak megfelelően egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le!
A Risograph 3570 digitális nyomógép alkalmas bármilyen, Windows alapú fájlban rögzített digitális anyagok fekete-fehér nyomtatására (128 szürkeárnyalattal) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3+ méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le!
A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy az Ön számítógépén megszerkesztett anyagot tetszőleges példányszámban kinyomtassuk, adatbázisból vett adatokkal személyre szóló (perszonalizált) anyagot is tudunk készíteni, amely akár példányonként más adatokat tartalmazhat!
A kinyomtatott vagy másolt anyagokat teljes körű kötészettel tudjuk az Önök által kért formátumra elkészíteni: hajtás, összehordás, tűzés (kapcsozás) a papír szélén vagy középen, lyukasztás, spirálozás, hőkötés, ragasztókötés.
Az elkészített anyagokat a névjegytől az A/4 vagy A/3 méretig tudjuk laminálni, vagyis olyan kemény műanyag bevonattal ellátni, amely megvédi a viszontagságoktól (víz-, olajszennyeződés, gyűrődés, piszkolódás)!

Általános információk, árajánlatok: akassay@printself.hu,
Anyagküldés: digit@printself.hu,
Webmaster: info@printself.hu

Nézzen bele a vendégkönyvünkbe | Írjon a vendégkönyvünkbePlease MOVE AND HOLD your MOUSE CURSOR over the little DOWN ARROWS in the translated web page in order to see a pop-up window with ALTERNATIVE TRANSLATIONS.