Printself Nyomda A Printself Nyomda honlapja
Printself Printing House Homepage

Honlap Üzleti filozófiánk Cégünk profilja Technikai felszereltségünk Felhasznált anyagok Kapcsolatok, referenciák Digitális nyomda Kapcsolattartás Árajánlatkérés E-mail

GetRight magyar honlap

Látogatóink száma:
Számláló

RSAClabel
Copyright © 1998–2001
Printself Kft.


Utolsó módosítás:
2001. november 2.


PRINTSELF Nyomdaipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
1047 Budapest, (Külső) Váci út 31.
Telefon: 399-1010    Fax: 390-1011

Hungarian version Magyar
változat

Angol változat English
version

Újdonság! Vásárolja meg a
TIPOGRÁFIA A GYAKORLATBAN
című könyvet!
A Microsoft Word felhasználóitól a kiadványszerkesztőkig
mindenkinek hasznos, és ajánlható!
A helyesírási ajánlásoktól kezdve a tördelési szabályokig minden benne van!

[Tipográfia a gyakorlatban]

A Tipográfia a gyakorlatban

című könyv Dr. Kassay Árpád, a Printself Nyomda ügyvezetője, számítástechnikai szakértő tollából a PRINTinfo kiadásában!

A számítógépes kiadványszerkesztés bevezetésével olyan mértékben kiterjedt a tipográfiát használók sora, mint még soha a nyomdászat feltalálása óta. A vállalatok egymás után szerelik fel a számítógépes munkahelyeket kiadványszerkesztő programokkal, és arra ösztönzik dolgozóikat, hogy tervezői, tördelési és tipográfiai ismeretek elsajátítása nélkül, pusztán számítógépes ismeretek alapján naponta hozzanak tipográfiai döntéseket. Ezen döntések eredményeképpen sokszor az esztétikai minimumot sem elérő kiadványok látnak napvilágot. A grafikai tervezést mintaoldalakkal segítő programok használata szinte hatástalan ennek megakadályozásában, hacsak a felhasználó nem rendelkezik előzetes ismeretekkel a tervezésről és a tipográfiáról. Akik naponta gyakorolják a kiadványszerkesztést, vagy akár csak leveleket írnak a programok segítségével, új felelősséget vállalnak: felkészületlenül akarnak olyan munkát elvégezni, amelyhez komoly, alapos ismeretekre van szükség. Emiatt sokan félnek is a feladattól, hiszen minden új technológia új tudást és új készségeket kíván. A számítógépes kiadványszerkesztés alkalmazásával eljött az ideje annak, hogy alapvető tipográfiai, tördelési és szedési ismereteket tanuljon mindenki, aki a vizuális kommunikáció ezen területén dolgozik, legyen az akár egyszerű levélírás, vagy kiadványszerkesztés. Ehhez kíván ez a könyv hozzájárulni azáltal, hogy összefoglalja, és kézikönyvként használható módon Önök elé tárja azokat a gyakorlati tipográfiai ismereteket, amelyekre szükségük lehet.

A könyv személyesen átvehető nyomdánknál (1047 Budapest IV., (Külső) Váci út 31.), vagy megrendelhető E-mailben. (Postán utánvéttel elküldjük a megrendelőnek.)

Ára 900,– (amely a 10,71% áfát tartalmazza). Postai szállítás esetén ehhez az utánvétel költségét felszámítjuk.

[A Printself Nyomda udvara]

Általános információk, árajánlatok: akassay@printself.hu,
Webmaster: info@printself.hu

Nézzen bele a vendégkönyvünkbe | Írjon a vendégkönyvünkbePlease MOVE AND HOLD your MOUSE CURSOR over the little DOWN ARROWS in the translated web page in order to see a pop-up window with ALTERNATIVE TRANSLATIONS.

A Hungary HyperBanner tagja
A Hungary HyperBanner tagja

Marco Productions
Marco Productions